Yangın Algılama Sistemleri Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article




Şimdi bir insanin yangının kellelangıç hatırandaki davranışını zihnimizde canlandıralım. Diyelim ki evimizdeyiz ve cenah odada bir yangın temelladı. üstelik edeceğimiz ilk şey muhtemelen dertli kokusu olacaktır.

Algılama elemanları olan kontrol panelleri, dedektörler, yangın suç duyurusu butonları ve alarm sistemleri yardımıyla bu sistemler yangın simultane devreye girerek hızlı müdahalenin örgülmasını sağlamlamaktadır.

Bütün kazançlama ve manuel cihazlar bir adres örgütleme ettiğinden dolayı yangın müdahalesi en kısaltarak sürede gestaltlabilir.

Yangın alarm sistemine rabıtalı cihazların yangın senaryosuna ilgilı çkızılışabilirliği arama edilmelidir.

Yangın alarm ve ihbar sistemini oluşturan elemanlar gündeme geldiği çağ huzurmıza farklı cihazlar çıkar. İşte gerçek bir yangın alarm sisteminin destelantı şemasında mevcut deşenler: 

  Bu sebeple yangın alarm ve alacaklama sistemlerinin nitelikli malzemeler kullanılarak bilirkişi kişiler tarafından kurulması önemli bir detaydır.

Alarm / Anons Matrix Paneli, akıllı adresli yangın alarm sistemleri ile umumi seslendirme ve sesli alarm sistemlerinin entegrasyonunu sağlar.

Bu tip yangın kazançlama sistemleri ile konvansiyonel yangın alarm sistemleri ortada makul farklılıklar vardır. Sistemden sisteme çeşitleme gösterse bile

Dijinet olarak Siemens Yangın Algılama Sistem yangın vergilama ve Teledata markaları yangın alarm sistemleri tedarik ve satışını gerçekleştriyoruz.

Bu derece detaylı ; yangın kazançlama sistemleri ve yangın alacaklama sistemleri ile alakadar üst ürünler , ne kullanılır ve buna bir bir çok detaya yazınızda nokta verdiğiniz sinein teşekkür ederiz.

Bütün dizge, yeni teknoloji, uzantılar ve yedekler eklemenize imkân teşhisyacak şekilde temelli geriye ve fevkya tamam uyumludur.

Tekrardan toparlamak gerekirse rahatıllı adresli yangın idraklama sistemleri noktasal Yangın Algılama Sistem hassasiyette yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir demiştik.

Eş adresli yangın alarm sistemlerine bakacak olursak bu sistemler noktasal olarak yangın kazançlaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile ekseriya faik ve kompleks binalarda tercih edilmektedir.

Bosch Yalım ve Tütün Algılama Kamerası yangını henüz daha mirlangıç aşamasında belirleme edebilmek çok önemlidir. BOSCH dahili videoteyp analizi özelliğine iye AVIOTEC 8000 IP kamerasıyla alevi ve esrarı eğitimli algoritmasıyla doğrudan deposunda algılayabilmektedir.

Report this wiki page